Alta Fiskeriselskap, Bygg nr. 40 ved Poltramp Yard Sp. z.o.o, SC 40 "Jens Kristian"

Refvik

Administrator
Staff member
Fartøyet ble bestemt forlenget av reder til 48 meter og ny leveringsdato satt ut i februar 2019.Alle foto: Seacon
 

polsteam

New Member
launched these recent days - skidded from land onto pontoon-barge, then transferred from pontoon-barge to water with a super-tall truss gantry crane (purpose-built for offshore wind turbines foundations production plant) at ST3 Offshore, Szczecin, Poland...

photos from launching anyone? Alta Fiskeriselskap?...
 

Feskar

New Member
Flåtens mest fleksible fiskebåt trolig klar til sommeren
Det polske verftet ser ut til å bruke nær ett år ekstra tid på byggingen, men rederen til «Jens Kristian» gleder seg til å få flåtens mest fleksible fiskebåt.

Vi tør ikke å si sikkert om når vi får båten, men håper vi får den så tidlig til sommeren at vi får tid til å fiske kvotene våre i år, sier reder Sondre Kristoffersen (30) til Fiskeribladet.

Den unge rederen i Alta Fiskeriselskap har virkelig fått merke at det stilles store krav med å bygge en fiskebåt til godt over hundre million er kroner. «Jens Kristian» skulle opprinnelig ha vært levert i september i fjor, men ble først utsatt levert til februar og mars i år, før det nå snakkes om «sommeren».

Mer på : https://fiskeribladet.no/tekfisk/nyheter/?artikkel=66361&fbclid=IwAR3eQUqf4dToJCu5ztFtuMtn71fYM3ib0Aav18yKzxc2gIkLA1CnhrgsvH0
 
Top