Intership, Bygg nr. 802 ved Astilleros Zamakona, NSK LFC 2200 "Inter Atlantic"

Refvik

Administrator
Staff member
Intership kontraherer ny brønnbåt og inngår langtidskontrakt

Det Hareid baserte brønnbåtrederiet Intership har kontrahert en ny brønnbåt og samtidig inngått en langtidsavtale med Mowi Canada Øst. Brønnbåten vil ha en lastekapasitet på 2.200 m3 og skal leveres i første kvartal av 2022.

Det nye fartøyet er designet av NSK Ship Design og skal bygges ved verftet Zamakona Yards Bilbao i Spania. Byggekontrakten er fremforhandlet i samarbeid med MIL Shipping ved Arve Holstad. I tillegg til å ha fokus på god fiskehelse og å unngå smittespredning, vil fartøyet utstyres med et helintegrert ferskvannsanlegg med stor produksjonskapasitet i forhold til brønnstørrelsen. Dette blir den andre båten med ferskvannsanlegg til Intership, i tillegg til anlegget på Inter Caledonia, som kom i drift i 2016.

Daglig leder Ole Peter Brandal gir følgende kommentar: «Det er med stor glede at vi deler denne nyheten, som involverer et solid antall lokale leverandører. I tillegg til å bygge enda en brønnbåt, har vi igjen fått fornyet tillitt hos vår mangeårige kunde, Mowi. Etter at fartøyet er levert vil vi ha to båter i operasjon for samme kunde, på Canadas østkyst.»

Kilde: Intership AS
 
"Inter TBN"
5103_30-06-2020_inter-at-sea.jpg

Illustrasjon: NSK Ship Design
 
Første stålkutting på denne utført nyligt...
 

Attachments

  • Intership.pdf
    916.4 KB · Views: 50
 
Back
Top