Lindblad Expedition-National Geographic, Bygg nr. 312 og 316 ved Ulstein Verft, Ulstein CX 104 "National Geographic Endurance/Resolution"

Anonymus

Member
Vellykket prøvetur for «NG Endurance»

Prøveturen til «NG Endurance» ble gjennomført sist helg. Nå skal ekspedisjonscruiseskipet snart returnere til Ulstein Verft for den avsluttende byggefasen før skipet legger ut på første tur til Arktis.


En prøvetur innebærer omfattende testing av systemene om bord. Blant annet blir fremdrift og navigasjon testet ut, og ulike nødmanøvre som Safe Return To Port.

På prøveturen deltar blant annet personer fra de ulike fagdisiplinene til Ulstein, som design, engineering og prosjektledelse, som samarbeider tett med teamet i rederiet Lindblad Expeditions. Også kapteinene fra Lindblad er om bord. I de siste timene før skipet returnerer til verftet får rederiet mulighet til å operere skipet og lære det bedre å kjenne.

«NG Endurance» er det første polare nybygget til Lindblad Expeditions. Skipet er designet av Ulstein Design & Solutions AS.


Foto: Ulstein


Foto: Ulstein
 

Refvik

Administrator
Staff member
Nokre bilder til av "National Geographic Endurance"

Alle foto: via Ulstein


Foto: Atle Remmereit via Ulstein
 

Refvik

Administrator
Staff member
Da har "National Geographic Endurance" seilt fra Ulsteinvik og er på vei til Fredrikshavn i Danmark, bilde fra da den passerte Alden
FB_IMG_1592595080756.jpg
Foto: Jan-Arne Støylen
 

Refvik

Administrator
Staff member
 
Top