Hurtigrutetråden

10 dager til "Kong Harald" er planlagt tilbake i rute, ligger enda hos Myklebust Verft.
Kan se ut som de rekker planlagt rutestart. Er ute på seatrial utenfor Larsnes.
EDIT (19/4): Fra hurtigruten.no
"MS Kong Haralds rundtur Bergen-Kirkenes-Bergen fra 22.april til 03.mai er kansellert på grunn av et uforutsett teknisk problem etter et verftsopphold."
 
Last edited:
Hurtigruten (VDS,ODS.NFDS,BDS,TFDS og Stavangerske)med alle sine 11 skip gikk stort sett normalt fra starten av med daglige anløp til 2018/19/20, etter dette har det stort sett bare vært masse surr med manglende båter,miljø ombygginger som dra ut i tid med kanselleringer etc etc. Kun noen tar med seg biler på ferden opp og ned langs kysten, Stort sett fine båter og sikkert bra arbeidsplass, men hurtigruten er blitt noe man observerer på avstand, hvis de i det hele kommer.
 
"Kong Harald" driver med testing på Sulafjorden. Har kansellert anløp mellom Bergen og Trondheim, og blir å ta opp rute derfra.
DSCN7642.JPG
 
Last edited:
Men foreløpig har de droppet Nordlys siden de to første tok for lang tid. Det sier de ikke noe om. Har de tenkt å oppgradere den og? Jeg forstår at Nordlys inntil videre ikke kan dra inn til Geiranger?
 
Ikke beste starten, "Kong Harald" har siden kl 16 ligget med strømstans i Øksfjord og har foreløpig kansellert til Tromsø.

Som en svarte samferdselsjefen i Finnmark Fylkeskommune etter de nye miljøvennlige og noe mindre hurtigbåtene ble satt i rute og det hadde vært x antall kansellerte avganger pga vær:
"Blir ikke mer miljøvennlig enn dette, vel? - de ligger jo bare til kai"
 
Hvor gamle tror Hurtigruten egentlig at deres kunder er?

Fikk nettopp SPAM om at de er 130 år idag, med orden Takk for at du har delt de siste 130 årene med oss!
 
Back
Top