Seaworks nye båt "Geir Tore H"

Refvik

Administrator
Staff member
Seaworks har kjøpt "Bomar Moon"

Denne var opprinneleg bygd som "Stella Moon" ved Anada Shipyard and Slipways Ltd i Bangladesh som bygg nr. 226/24 med levering 11. mars 2010

Fra Facebook sidene til Seaworks:

"Vårt nyeste tilskudd!!
«Geir Tore H» ligger ved kai i Egersund hvor båten har fått løftet om bord gravemaskin, samt fått utført de siste finjusteringene på travers og transportband. Båten er klar til å settes i ordinær drift i løpet av et par dager og ventes til hjemmehavnen Harstad i neste uke."Alle foto: Tore Skailand via Seaworks
 

Arild B.

Well-Known Member
"Geir Tore H" på nordgående i Karmsundet lørdag kveld. Har vært innom Tau for lasting på sin ferd nordover.
Geir Tore H.jpg
 

Refvik

Administrator
Staff member
Også fra Facebook sidene til Seaworks:

"Vårt nye skip «Geir Tore H» kommer til Harstad onsdag 18.april og vil ligge hele dagen ved Kulturhuskaien. Vi ønsker i den forbindelse å invitere dere til åpent skip mellom kl.11.00 – 14.00.

«Geir Tore H» er 81,36 meter langt, 13,15 meter bredt og har en dypgående på 4,65. Lastekapasitet etter ombygging er ca 2800 tonn og dette vil bli den største båten i vår flåte. Hovedmotor er en MAN B&W Alpha diesel på 1720 kw.

Båtens lukesystem er bygd om til et effektiv system for av- og på luking, ny gravemaskintravers er montert med 48 tonns Volvo gravemaskin. I tillegg er det montert nytt transport losseband. Ellers er det meste av innredning oppgradert og mye nytt utstyr er montert om bord.

Hjertelig velkommen om bord!"

Begge foto: Tore Skailand via Seaworks
 
Top