Stormhav AS, Bygg nr. 43 ved Stadyard, SC 28 LG "Stormhav"

Refvik

Administrator
Staff member
Nok et nybygg tegnes og bygges i Måløy:

Rekorder, nyansettelser og nye oppdrag i kø for Vågsøy-selskap

Nybyggingsoppdrag til Vågsøy-verftene bidrar til rekordomsetning og nyansettelser hos de lokale underleverandørene. Denne uken sikret Stadyard seg retten til å bygge nok et fiskefartøy.

– Vi har økt bemanningen med ti personer de siste to årene og det ser ut til at vi burde ha vært ti ansatte til, smiler faglig leder ved Vågsøy-selskapet Ulvesund Elektro, Geir Saltkjel.

Totalleverandøren av elektriske tjenester har mye å gjøre om dagen. Selv om store prosjekt som Lefdal Mine Datacenter gjør at aktiviteten er stor også på land, utgjør maritime prosjekt rundt 60 prosent av aktiviteten i Ulvesund Elektro. Før jul var de involvert i byggingen av ni ulike fartøy i inn- og utland.

– Omsetningen i fjor ble på rundt 48 millioner kroner. Det er det høyeste noen gang og fortjenesten var også god, sier Saltkjel, som forklarer at de overgikk resultatet før skatt på 3,5 millioner kroner fra 2016.

Bygger nye Stormhav
Ulvesund Elektro er et av de lokale selskapene som allerede har sikret seg mer arbeid fremover gjennom de fire nybyggingskontraktene som Stadyard har signert det siste året. Denne uken ble nummer fem signert.

– Vi skal bygge en kombinert garn- og linebåt på 28 meter. Skroget kommer hit i mars 2019, og den skal leveres i oktober 2019, forklarer administrerende direktør ved Stadyard, Agnar Lyng.

Les meir på sidene til Fjordenes Tidende

SC 28 LG "Stormhav"

Illustrasjon: Seacon
 

Refvik

Administrator
Staff member
Flere illustrasjoner på Seacon SC 28 LG designet "Stormhav"Alle illustrasjoner: Seacon
 

Refvik

Administrator
Staff member
Fra bygginga av skroget til "Stormhav", visstnok et par mnd forsinka

Foto: via Facebook sidene til rederiet
 

Refvik

Administrator
Staff member
Skroget til "Stormhav" er ferdig, maling neste

Foto: via Facebook sidene til rederiet
 

Refvik

Administrator
Staff member
"Stormhav", snart klar for sjøsetting

Alle foto: via Facebook sidene til rederiet
 

Refvik

Administrator
Staff member
"Stormhav" fra da den blei sjøsatt i begynnelsen av Oktober - er forøvrig nå på vei til Stadyard med ankomst der Tirsdag i neste vekeAlle foto: via Facebook sidene til rederiet
 

Refvik

Administrator
Staff member
"Stormhav" passere Måløybrua i dag på vei til Raudeberg

Alle foto: Frithjof Silden
 

Refvik

Administrator
Staff member
I følge Facebook sida til rederiet, så er det åpen båt i morgen Søndag i Kalvåg mellom 12:00 og 16:00, tar ombord i puljer for å følge smittevernsråda som er
 
Top