Vard Tulcea og Vard Braila slåes sammen til en enhet

Refvik

Administrator
Staff member
 

Refvik

Administrator
Staff member
Oversatt med Google Translate:

Skipsverftene Vard Tulcea og Vard Brăila, Fincantieri, smelter sammen og danner den viktigste aktøren i den rumenske skipsbyggingsindustrien

VARD, en av de ledende designere og byggere av spesialiserte skip globalt, er glad for å kunngjøre at verftene Vard Brăila og Vard Tulcea vil bli integrert i en administrativ enhet fra 30. juni 2021 for å bli et mer konkurransedyktig selskap. effektiv. Integrasjonsprosessen til de to nettstedene ble lansert etter avgjørelsen som ble tatt på Fincantieri-konsernets nivå, som VARD er en del av.

Fusjonen vil føre til opprettelsen av den viktigste aktøren på det rumenske markedet innen skipsbyggingsindustrien, med over 5000 egne ansatte og ytterligere 2000 ansatte i selskapene som jobber på de to verftene.

Den daglige produksjonsaktiviteten til de to stedene vil ikke bli påvirket av sammenslåingen, noe som heller ikke vil ha noen innvirkning på jobbene. Og konsekvensene av effektiviseringsprosesser vil bli styrt gjennom den naturlige personalomsetningen. Det blir ingen reduksjoner i lønn eller fordeler, og ansattes tilgang til muligheter for karriereutvikling, med tilhørende lønnsendringer, vil som tidligere være basert på arbeidet som utføres av hver i den bredere sammenheng med selskapets ytelse. Skipsbygging er en kompleks sektor som krever ferdigheter og erfaring, og alle ansatte er veldig viktige for selskapet.

Gjennom verftene Vard Tulcea og Vard Brăila har Fincantieri - en av de største skipsbyggingsgruppene i verden - bygget en sterk tilstedeværelse i Romania og overført teknologi og ekspertise på området. Fortsatt Romanias tradisjon innen skipsbygging, har konsernet klart å utvikle disse verftene, som nå regnes som blant de mest moderne i Europa. Denne sammenslåingen er basert på Fincantieris operative og forretningsmodell, en modell der et enkelt selskap har flere verft.

Fincantieri er en sterk og pålitelig partner for Romania, som har gitt en langsiktig forpliktelse, og er den største arbeidsgiveren i landets skipsfartsindustri.
 
Top