"With Frohavet" (ex. "Silver River") og "With Junior" byggast om ved Halsnøy Dokk

Refvik

Administrator
Staff member
Halsnøy Dokk slapp unna streikespøkelset, og landet nylig storkontrakt verdt 30 millioner kroner

Halsnøy Dokk skal bygge om to skip for Egil Ulvan Rederi. Selskapet er et av flere i Kvinnherad kommune i Hordaland som opplever gode tider.

I går ble en landsomfattende storstreik avverget. Den kunne rammet verftindustrien og fisketransporten hardt. Halsnøy Dokk i Kvinnherad kommune priser seg lykkelig over utfallet.

Verftet fikk nylig nylig en større kontrakt på to båter som skal bygges om for Egil Ulvan Rederi, som frakter fôr for Marine Harvest, skriver Kvinnheringen.

Det var knyttet spenning til hvem som ville få kontrakten til rundt 30 millioner kroner. Ifølge Egil Ulvan Rederi var det 3-4 kandidater, både norske og utenlandske.

«With Frohavet» og «With Junior»
Den første båten som skal bygges om, kjøl- og fryseskipet «Silver River», kom i forrige uke til verftet. Den døpes om til «With Frohavet», og skal gå i ny fraktrute fra Estland til Nord-Troms via Danmark. Båten får i tillegg montert et fôr-forsyningsanlegg.

– Etter vi har gjort ferdig ombygging av «With Frohavet», kommer en ny båt fra samme rederi, der skal vi gjøre omtrent samme jobben. Den skal hete «With Junior», sier daglig leder Frode Grønstøl.

«With Junior» skal frakte superkjølt laks og ta opp konkurransen med fôrflåten.

Les meir på sidene til iLaks
 

Arild B.

Well-Known Member
Ser det har blitt noen bilder av denne båten... men siden det var fint vær i dag ble det et til.
With Frohavet.jpg
 
Top