Birka Cruises leggest ned

Refvik

Administrator
Staff member
Vi slutar kryssa - tack för oss!

Som vi har längtat under hela våren och försommaren efter att få hälsa dig välkommen ombord igen. Det blir dock inte alltid som man tänkt sig och efter att ha kryssat under 49 år på Östersjön lägger vi nu till för gott.

Anledningen till att våra kryssningar läggs ner är de ekonomiska konsekvenserna i Covid-19 pandemins spår som har slagit hårt mot oss och hela kryssningsbranschen. Osäkerheten kring hur resandet kommer utvecklas har också bidragit till att vi tvingats fattat detta beslut efter att ha utvärderat alla tänkbara alternativ.

Om du har en resa bokad med oss får du automatiskt full återbetalning.

Din resa omfattas av paketreselagen och det betyder att vi automatiskt kommer ge dig full återbetalning. Du behöver alltså inte göra något själv utan kan invänta återbetalning från oss. Vi arbetar på i tur och ordning utifrån avresedatum och ber om överseende med att det kan en tid innan du har pengarna på ditt konto. Vi beklagar att vi tvingats fatta detta beslut och att det förändrar dina resplaner.

Alla vi som arbetat i Birka Cruises vill passa på att tacka dig för alla glada skratt och uppmuntrande kommentarer genom åren. Det sägs ju att gästen gör festen och det har du som vår gäst verkligen gjort. Stort tack för allt!

Kilde: Birka Cruises

"Birka Stockholm"
Birka_June_2013.jpg

Foto: Arild Vågen
 

Refvik

Administrator
Staff member
Noken som har hørt kva som skjer med "Birka Stockholm"
Birka Stockholm.jpg
Foto: via Ålands Sjöfart
 
Top